ENERGIBORRNING I BOLLNÄS

 

Sörbo Brunnsborrning | Certifierad brunnsborrare

 

Energiborrning i Bollnäs

Energiborrning – Borra för bergvärme och skapa en effektiv energibrunn 

Borrning för bergvärme – För privatkunder och företag i Bollnäs med omnejd är vi det självklara valet när det gäller vattenborrning och installation av bergvärmeanläggningar. Vi har ett nära samarbete med skickliga och pålitliga VVS-tekniker, vilket gör oss väl rustade för att utföra både större och mindre borrningsuppdrag med hög kvalitet och professionalism.

Vi har expertis inom bergvärmeteknik och kan guida dig genom hela processen från början till slut. Vi utför noga planerade borrningar för att skapa brunnar som är optimalt anpassade för installation av bergvärmeanläggningar.

Vi prioriterar alltid kundens behov och strävar efter att leverera högsta kvalitet och pålitlighet i våra tjänster. Oavsett om det handlar om att installera en bergvärmepump för ett stort projekt eller en mindre skala för privatkunder, kan du lita på oss för att utföra arbetet professionellt och effektivt.

Bergvärme: En kostnadseffektiv och hållbar uppvärmningslösning

Bergvärme är bland de mest kostnadseffektiva och miljövänliga uppvärmningsmetoder som finns. Genom att utnyttja den naturliga värmen som lagras i berggrunden kan man minska energikostnaderna och samtidigt bidra till att minska utsläppen av växthusgaser. Det är en hållbar lösning som är både pålitlig och långsiktigt ekonomiskt fördelaktig. Dessutom är bergvärme en förnybar energikälla som inte är beroende av externa bränsletillförsel.

Tekniken är enkel; värmepumpen omvandlar markens energi till värme eller kyla (så kallad frikyla). Vi utgår från ert unika behov av uppvärmning när vi borrar för bergvärme. Tjänsten borrning är i sig en del av arbetskostnaden och omfattas av ROT-avdraget.

Sänk dina energikostnader för värme och kyla genom att använda den energi som redan finns gratis tillgänglig i marken.

Att borra kräver precision, kunskap och känsla. Ett äkta hantverk.

Vi vill att din nya energibrunn skall hålla i flera generationer.

Vi tar i beaktning och väger in flera olika aspekter vid placering av energibrunnen, såsom markförhållanden, geologisk struktur, tillgänglighet och miljöpåverkan. Brunnen skall vidare också vara anläggningstekniskt optimalt placerad på tomten.

På Sörbo Brunnsborrning har vi många års erfarenhet från tidigare brunnar i Bollnäs med omnejd och vi kan de geologiska förhållandena som råder i just ditt område. Välkommen att höra av dig till oss, ställ frågor och begär offert.

Sörbo Brunnsborrning
Röste 1854
821 94 Bollnäs