VATTENBORRNING I BOLLNÄS

 

Sörbo Brunnsborrning | Certifierad brunnsborrare

 

Vattenborrning i Bollnäs

Borrning för egen vattenbrunn – Hitta vatten med effektiv vattenborrning

Borrning för egen vattenbrunn – Om du är intresserad av att genomföra en vattenborrning för att borra efter vatten och skapa en egen vattenbrunn, inklusive en djupborrad brunnspump, har du kommit rätt. Vi erbjuder en smidig och komplett tjänst som omfattar allt från dimensionering och borrning till installation av pumpsystem och eventuell vattenrening för din egen vattenbrunn om det behövs. Med vår expertis och erfarenhet kan du vara säker på att vi tar hand om hela processen och ser till att du får en pålitlig och välfungerande vattenförsörjning för ditt ändamål. Kontakta oss för att få hjälp med vattenborrning och skapa din egen vattenbrunn med en djupborrad brunnspump som uppfyller dina behov.

Steg för steg till egen vattenbrunn som ger dig ditt dagliga behov av rent och gott dricksvatten:

  1. Vi borrar med foderrör tills vi når fast berg på ett djup som säkerställer att inget ytvatten tränger in.
  2. Borrningen fortsätter tills vi når vattenförande djup.
  3. Foderröret avslutas runt 10cm över marken så att på så sätt säkerställa att ytvatten inte rinner ner i brunnen.

Ovanför marken:

För att säkerställa att brunnen luftas fast inget kommer in i brunnen utifrån, såsom gnagare och insekter, sätts ett brunnslock som är konstruerat för detta ändamål.

Information om dricksvatten på kommunens hemsida

Livsmedelsverket – Råd om enskild dricksvattenförsörjning

Att borra kräver precision, kunskap och känsla. Ett äkta hantverk.

Vi vill at din nya brunn skall hålla i flera generationer.

Vi tar i beaktning och väger in flera olika aspekter vid placering av brunnen; eventuella föroreningsrisker och platsen vi väljer skall ge både tillräckligt och bra vattenkvalitet. Brunnen skall vidare också vara anläggningstekniskt optimalt placerad på tomten.

På Sörbo Brunnsborrning har vi många års erfarenhet från tidigare brunnar i Bollnäs med omnejd och vi kan de geologiska förhållandena som råder i just ditt  område. Välkommen att höra av dig till oss, ställ frågor och begär offert.

Sörbo Brunnsborrning
Röste 1854
821 94 Bollnäs